Om mig

Mitt foto
Under de närmaste åtta månaderna kommer jag att bo i Örebro och arbeta dels som Head Coach för EcoÖrebro i Basketligan, dels fortsätta arbeta med verksamhetsutveckling och ledarutveckling. När jag vill ha kul går jag på bio, lyssnar på bra musik, går på café, spelar golf, shoppar loss, reser till någon trevlig storstad (helst Prag eller New York), reser till solen, läser en intressant bok mm. Mina favoritställen är Nyhavn och Ströget i Köpenhamn, Espresso house på Davidshalls torg i Malmö, Greenwich Village i New York, Karlsbron i Prag, Stockholms innerstad, Gran Canaria, Bokskogens Golfklubb, Ljunghusens Golfklubb, Central Park i NY, Bosön och Norska fjällen. Min senast lästa bok är "Ledarskapets fem utmaningar" av Stefan Söderfjell.

söndag 24 maj 2009

Kriget på Roland Garros

Imorgon drar ett av idrottsvärldens tuffaste tävlingar, Öppna Franska mästerskapen i tennis, igång på Roland Garros i Paris. För att stå som vinnare om två veckor måste man besegra sju motståndare som slår till alla bollar med en oerhörd kraft och inte ens kan stava till misstag.

Rafael Nadal borde vara storfavorit att vinna sin femte raka titel, men hur allvarliga är hans skadeproblem? Andy Murray, Novak Djokovic och Roger Federer har allihop stora möjligheter att vinna sin första titel på Roland Garros. Dessutom kryllar det av spanska, franska, argentinska och ryska grusspecialister som kan överraska expertisen.

Det är bara att bänka sig framför TV´n och njuta av två veckors baslinjeartilleri, fysiska kraftmätningar och mentala krig mellan tennisvärldens allra tuffaste atleter.


Medier skriver: AB DN SvD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar